Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

Ετοιμο το γλυκακι για αυριο. Κορμος κατσαρολας ευκολος γρηγορος και πεντανοστιμος. Καλη ανασταση σε ολους με υγεια και αγαπη το αγιο φως του κυριου ας μας φωτησει ολους!

Ετοιμο το γλυκακι για αυριο. Κορμος κατσαρολας ευκολος γρηγορος και πεντανοστιμος.
Καλη ανασταση σε ολους με υγεια και αγαπη το αγιο φως του κυριου ας μας φωτησει ολους!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

1 μιση πακετο μπισκοτα παπαδοπουλου
1 λιτρο γαλα
1κουβερτουρα
5κουταλιες της σουπας ζαχαρη
3κουταλιες της σουπας κακαο
1κουταλια της σουπας βουτυρο
4-5κουταλιες της σουπας καστερ

Απο το ενα λιτρο γαλα κραταμε 1ποτηρι του τσαγιου για την σαντιγη. Και κραταμε και λιγο ακομα για να λειωσουμε το κακακο και το καστερ, το υπολοιπο το ριχνουμε στην κατσαρολα μαζι με την ζαχαρη και την κουβερτουρα. Μεχρι να ζεσταθει το γαλα σε ενα μπολ ανακατεβουμε το γαλα το κακαο και το καστερ, ριχνουμε στην κατσαρολα και ανακατεβουμε συνεχεια μεχρι να γινει κρεμα και να μην κολησει στην κατσαρολα και τελος μια κουταλια βουτυρο. Στο πηραξ σπαω τα μπισκοτα ριχνω την κρεμα τα ανακατεβω και τα στρωνω ομοιομορφα αφινω να κρυωσει και μετα χτυπαω σαντιγη και απο πανω διακοσμω με οτι θελω

Athina Dimitriadou

loading...