Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Ή μπατζίνα ή αλευρόπιτα ή ζυμαρόπιτα πείτε την όπως θέλετε! Το σίγουρο είναι ότι η νοστιμιά της είναι μοναδική!!

Ή μπατζίνα ή αλευρόπιτα ή ζυμαρόπιτα πείτε την όπως θέλετε!

Το σίγουρο είναι ότι η νοστιμιά της είναι μοναδική!!

Σε μπολ χτυπάω τρία αυγά.
Προσθέτω ένα ποτήρι γάλα, ενάμισι ποτήρι αλεύρι γ.ο.χ., λίγο αλάτι και πιπέρι, περίπου 300 γρ.φέτα, και λίγο λάδι.

Γίνεται ένας ωραίος χυλός.
Έχω προθερμασμένο φούρνο.
Βάζω σε ταψί αρκετό λαδάκι και το βάζω στο φούρνο να κάψει για 10'.
Όταν βγει ρίχνουμε το χυλό να πάει παντού.

Πασπαλίζω με περίπου 200 γρ.φέτα από πάνω και ψήνω στους 200' για μισή ώρα περίπου στον αέρα μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα!!

Έλλη Τριανταφύλλου-οι χρυσοχερες-ηδες

loading...